Είσαι Έμπορος;

Εάν είσαι Έμπορος/Κατάστημα Μηχανημάτων, Αγροεφοδίων, Εργαλείων, Προϊόντων & Υπηρεσιών που συνεισφέρουν στην εφοδιαστική αλυσίδα των Αγροτών/Παραγωγών γίνε μέλος του Viagro, φτιάξε το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, πρόσφερε τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές στα Προϊόντα & τις Υπηρεσίες σου και απόκτησε πρόσβαση σε χιλιάδες παραγωγούς και αγοραστές!

Η κατηγορία του Εμπόρου αφορά όλους όσους ασχολούνται με το εμπόριο στον αγροτικό κλάδο, τους Γεωπόνους, τους Κατασκευαστές, τα Συνεργεία, τους Εμπόρους Μηχανημάτων & Εργαλείων, τους Εμπόρους Συσκευασίας, Καυσίμων, Λιπαντικών και Ενέργειας και όλες τις Επιχειρήσεις που προμηθεύουν τον κλάδο!

Μπορείς:

  • Να Πουλήσεις τα Προϊόντα σου σε Λιανική και Χονδρική στις τιμές που επιθυμείς και να βρεις Νέους Αγοραστές!
  • Να Δημιουργήσεις το δικό σου e-Shop εύκολα και γρήγορα και να Αυξήσεις τις Πωλήσεις σου! Πούλησε απευθείας online σε παραγωγούς και άλλες επιχειρήσεις! Πανελλαδικά, στον νομό, στην πόλη σου ή στην περιοχή σου!
  • Να Προσφέρεις και να Διαφημίσεις τις Υπηρεσίες σου μέσα από το ViAgro.gr!
  • Να Προβάλεις Στοχευμένα την Επιχείρησή σου σε Νέους Πελάτες και Αγορές πανελλαδικά και παγκόσμια!
  • Να Επικοινωνήσεις μαζί μας για να ανακαλύψεις όλες τις δυνατότητες!

Δες πώς...

e-Shop
Δημιούργησε εύκολα και γρήγορα το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα (e-Shop) θα πρέπει να αναφέρεις σε ποιες περιοχές μπορείς να παραδώσεις π.χ. Σε όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος κοκ.

Προβολή
Ανέβασε τις φωτογραφίες των προϊόντων σου με περιγραφή. Περιέγραψε τα προϊόντα σου με ακρίβεια (είδος, ποικιλία, συσκευασία, πιστοποιήσεις, διαθέσιμη ποσότητα και προαιρετικά τιμή). Αν ανήκεις στον τομέα των υπηρεσιών περιέγραψε τις υπηρεσίες και την εξειδίκευσή σου.

Αποστολή Προϊόντων
Αν δηλώσεις μια περιοχή θα πρέπει να είναι νόμιμο να αποστείλεις τα εμπορεύματά σου ή να τα παραδώσεις ο ίδιος σε αυτήν την περιοχή. Πρόσθεσε επίσης το κόστος αποστολής ανα περιοχή.

Πωλήσεις
Στην πώληση χονδρικής αν κάποιος Πελάτης ζητήσει τιμή χονδρικής για τα προϊόντα σου, θα σου αποσταλεί μήνυμα. Επίσης μπορείς να δεις το αίτημα στο τμήμα Κατάστημα → Ειδοποιήσεις. Σε περίπτωση που εισάγεις τιμές χονδρικής στα προϊόντα σου, αυτές θα είναι ορατές μόνο σε Πελάτες Χονδρικής.

Κοινότητα
Γἰνε μέλος της κοινότητας μας στο Facebook ViAgro Group και συνδέσου με το δίκτυο πελατών και συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα μέσω του ViAgro.gr και της Εταιρικής μας Σελίδας στο Facebook.

 
 

Πληρωμές
Η online πληρωμή μπορεί να γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό του ViAgro ή μέσω αντικαταβολής απευθείας από τον αγοραστή. Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα, η εξόφλησή σου γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Κάνε την Εγγραφή σου στο ViAgro ως Έμπορος!
Θέλουμε και φιλοδοξούμε να αλλάξουμε την αγορά προς το καλύτερο για όλους!  Έμποροι και επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να πουλήσουν τα προϊόντα τους χονδρική και λιανική, σε πιο ανταγωνιστικές τιμές στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά καθώς και σε νέους αγοραστές άμεσα, γρήγορα και με αποτελεσματικές και εγγυημένες μεθόδους πώλησης και εμπορικών συναλλαγών! Επίσης εισάγουμε την απευθείας πώληση σε χιλιάδες καταναλωτές, μέσω του e-shop που μπορείτε να φτιάξετε  μέσα από την σελίδα μας!
Εγγραφή Εμπόρου

Κύριο Μενού