Είσαι Αγοραστής - Καταναλωτής;

Βρες και αγόρασε ποιοτικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς και τους προμηθευτές, σύγκρινε τις τιμές των προϊόντων, ζήτησε καλύτερη τιμή ανάλογα με την ποσότητα και αξιολόγησε τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις μετά την αγορά σου! Αναζήτησε υπηρεσίες και συμβουλές από επαγγελματίες και ειδικούς του κλάδου όπως παραγωγούς, γεωπόνους, κατασκευαστές, συμβούλους κ.α.

Μπορείς:

  • Αν είσαι καταναλωτής να βρεις τα καλύτερα αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα κοντά σου ή και πανελλαδικά!
  • Αν είσαι επιχείρηση να αγοράσεις απευθείας από τους παραγωγούς τα πιο φρέσκα προϊόντα. Μετά την εγγραφή σου στο ViAgro έχεις την δυνατότητα να γίνεις πελάτης χονδρικής εφόσον έχεις επιχειρηματική δραστηριότητα.
  • Να αναζητήσεις και να συγκρίνεις προϊόντα, τιμές και προσφορές. Ψάξε στον χάρτη του Viagro για να βρεις προϊόντα στην περιοχή σου, δες τον κατάλογο ή ψάξε ανά κατηγορία προϊόντος π.χ. Βιολογικά, Μέλι, Λάδι κοκ.

Δες πώς...

Εγγραφή
Κάνε την εγγραφή ως πελάτης λιανικής ή χονδρικής χωρίς καμία χρέωση. Πληρώνεις μόνο για τα προϊόντα που αγοράζεις και τα μεταφορικά τους (κάποια προϊόντα έχουν δωρεάν μεταφορικά).

Αξιολογήσεις 
Αξιολόγησε και Βαθμολόγησε τον Προμηθευτή μετά από κάθε αγορά σου, έτσι ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Τιμές
Ζήτησε καλύτερη τιμή από τον προμηθευτή για κάποιο προϊόν για μεγαλύτερες ποσότητες πέραν της λιανικής.

Πληρωμές 
Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα, κατάθεση στο λογαριασμό του ViAgro ή με αντικαταβολή προς τον προμηθευτή. Ως αγοραστής δεν έχεις καμία απολύτως χρέωση στην πλατφόρμα μας.

Κάνε την Εγγραφή σου ως

Αγοραστής – Καταναλωτής!

Εγγραφή Αγοραστή – Καταναλωτή

Κύριο Μενού