Είσαι Ιδιώτης - Επαγγελματίας;

Έχεις τη δυνατότητα μέσα από το ViAgro να προβάλεις τις Υπηρεσίες που προσφέρεις στους Αγρότες ως Επαγγελματίας και επίσης να πουλήσεις χωράφια, ακίνητα, μεταχειρισμένα εργαλεία κ.α ως Ιδιώτης! Επίσης ως Εργάτης Γης μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ σου και να βρεις δουλειά στην περιοχή που σε ενδιαφέρει.

Μπορείς:

  • Ως Ιδιώτης να Πουλήσεις εργαλεία, χωράφια, οικόπεδα και όσα μεταχειρισμένα προϊόντα δεν χρειάζεσαι πια σε Καλύτερες Τιμές και να βρεις Νέους Αγοραστές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!
  • Ως Επαγγελματίας, που προσφέρεις Υπηρεσίες στον Αγροτικό τομέα να προβάλεις την Επαγγελματική σου Δραστηριότητα και Τεχνογνωσία σε ευρύτερο κοινό μέσα από το ViAgro.gr!
  • Ως Εργάτης Γης να ανεβάσεις το προφίλ σου στο ViAgro.gr και να δηλώσεις τις αγροτικές εργασίες που προσφέρεις και την περιοχή που μπορείς να εργαστείς!

Δες πώς...

Κάνε την εγγραφή στο ViAgro.gr ως Ιδιώτης – Επαγγελματίας και γίνε Μέλος της Ομάδας μας στο Facebook ViAgro Group!

Η εγγραφή στο ViAgro Marketplace είναι Δωρεάν και μπορείς να ανεβάσεις έως 2 Προϊόντα-Υπηρεσίες!

Φτιάξε το προφίλ ή το e-Shop σου για να προβάλεις και να πουλάς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου απευθείας σε αγρότες ή πελάτες, όπως καταναλωτές και επιχειρήσεις διαλέγοντας το κατάλληλο πακέτο Συνδρομής.

Ανέβασε μία ή περισσότερες φωτογραφίες του προϊόντος σου με αναλυτική περιγραφή. Περιέγραψε τα προϊόντα σου με ακρίβεια (είδος, ποικιλία, συσκευασία, πιστοποιήσεις, διαθέσιμη ποσότητα και προαιρετικά τιμή).

Πρόβαλε τις υπηρεσίες και εργασίες που προσφέρεις για τους αγρότες μέσα από το προφίλ σου με αναλυτική περιγραφή. Περιέγραψε την τεχνογνωσία σου και τι προσφέρεις με ακρίβεια (εργασία, εμπειρία, διαθεσιμότητα και προαιρετικά αμοιβή).

Όταν κάποιος Πελάτης-Αγοραστής εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, θα σου αποσταλεί μήνυμα. Επίσης μπορείς να δεις το αίτημα του στο τμήμα Κατάστημα/Προφίλ Ειδοποιήσεις.

Θερίζεις, Συλλέγεις, Οργώνεις, Ραντίζεις, Ισοπεδώνεις...
Είσαι Eπαγγελματίας που προσφέρεις Υπηρεσίες στους Αγρότες-Παραγωγούς; Μπορείς μέσα από το ViAgro να προβάλεις την Επαγγελματική σου Δραστηριότητα και να απευθύνεσαι σε μεγαλύτερο κοινό!
Είσαι Μάστορας στο Είδος σου και έχεις Συνεργείο, Μηχανουργείο...
που Συντηρείς και Επισκευάζεις Αγροτικά Μηχανήματα & Εργαλεία και φτιάχνεις κάθε είδους πατέντα; Μήπως ήρθε η ώρα να σε μάθουν ακόμα περισσότεροι Αγρότες & Παραγωγοί;
Τσαπίζεις, Κλαδεύεις, Μαζεύεις...
και βοηθάς τους Αγρότες & τους Παραγωγούς με τη δουλειά σου; Πες μας που Βρίσκεσαι και τι Μπορείς να Προσφέρεις! Οι Παραγωγές χρειάζονται χέρια!
Νοικιάζεις ή Πουλάς Χωράφια, Οικόπεδα ως Ιδιώτης...
και θέλεις να απευθυνθείς άμεσα σε Ενοικιαστές ή Αγοραστές στον Αγροτικό Κλάδο; Πες μας που βρίσκονται και πόσο κοστίζουν!
Previous
Next
Κάνε την Εγγραφή σου ως Ιδιώτης - Επαγγελματίας!
Εγγραφή Ιδιώτη-Επαγγελματία

Κύριο Μενού