Είσαι Παραγωγός;

Η κατηγορία αφορά όλους τους Παραγωγούς και όσους ασχολούνται με το εμπόριο στον αγροτικό κλάδο, τους Αγρότες, τους Παραγωγούς, τους Μελισσοκόμους, τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, τα Τρόφιμα Οικοτεχνικής Παρασκευής, τους Κατασκευαστές/Μεταποιητές, τους Παραγωγούς Βιολογικών Προϊόντων, κ.α.

Μπορείς:

  • Να Πουλήσεις την Παραγωγή και τα Προϊόντα σου χονδρική και λιανική σε Καλύτερες Τιμές  και να βρεις Νέους Αγοραστές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!
  • Να Δημιουργήσεις το δικό σου e-Shop εύκολα και να Αυξήσεις τις Πωλήσεις σου! Πούλησε απευθείας online σε καταναλωτές και άλλες επιχειρήσεις! Πανελλαδικά, στον νομό σου, στην πόλη σου ή στην περιοχή σου!
  • Να Προβάλεις Στοχευμένα την Επιχείρησή σου σε Νέους Πελάτες και Αγορές παγκόσμια!
  • Να Επικοινωνήσεις μαζί μας για να ανακαλύψεις όλες τις δυνατότητες!

Δες πώς...

e-Shop
Δημιούργησε εύκολα και γρήγορα το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα (e-shop) θα πρέπει να αναφέρεις σε ποιες περιοχές μπορείς να παραδώσεις π.χ. Σε όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος κοκ.

Προβολή
Ανέβασε τις φωτογραφίες των προϊόντων σου με περιγραφή. Περιέγραψε τα προϊόντα σου με ακρίβεια (είδος, ποικιλία, συσκευασία, πιστοποιήσεις, διαθέσιμη ποσότητα και προαιρετικά τιμή). 

Αποστολή Προϊόντων
Αν δηλώσεις μια περιοχή θα πρέπει να είναι νόμιμο να αποστείλεις τα εμπορεύματά σου ή να τα παραδώσεις ο ίδιος σε αυτήν την περιοχή. Πρόσθεσε επίσης το κόστος αποστολής ανα περιοχή.

Πωλήσεις
Στην πώληση χονδρικής αν κάποιος Πελάτης ζητήσει τιμή χονδρικής για τα προϊόντα σου, θα σου αποσταλεί μήνυμα. Επίσης μπορείς να δεις το αίτημα στο τμήμα Κατάστημα → Ειδοποιήσεις. Σε περίπτωση που εισάγεις τιμές χονδρικής στα προϊόντα σου, αυτές θα είναι ορατές μόνο σε Πελάτες Χονδρικής.

Κοινότητα
Γἰνε μέλος της κοινότητας μας στο Facebook ViAgro Group και συνδέσου με το δίκτυο πελατών και συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα μέσω του ViAgro.gr και της Εταιρικής μας Σελίδας στο Facebook.

 
 

Πληρωμές
Η online πληρωμή μπορεί να γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό του ViAgro ή μέσω αντικαταβολής απευθείας από τον αγοραστή. Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα, η εξόφλησή σου γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Κάνε την Εγγραφή σου ως Παραγωγός!
Θέλουμε και φιλοδοξούμε να αλλάξουμε την αγορά προς το καλύτερο για τους παραγωγούς μας!  Οι παραγωγοί και οι αγρότες μας έχουν την δυνατότητα να πουλήσουν τα προϊόντα τους χονδρική και λιανική, σε καλύτερες τιμές στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά καθώς και σε νέους αγοραστές άμεσα, γρήγορα και με αποτελεσματικές και εγγυημένες μεθόδους πώλησης και εμπορικών συναλλαγών! Επίσης εισάγουμε την απευθείας πώληση σε χιλιάδες καταναλωτές, μέσω του e-shop που μπορείτε να φτιάξετε  μέσα από την σελίδα μας!
Εγγραφή Παραγωγού

Κύριο Μενού