Πώς Λειτουργεί το ViAgro;

Το ViAgro είναι ένα e-Marketplace για τον αγροτο-κτηνοτροφικό τομέα και για παρεμφερείς με αυτόν κλάδους, όπου Παραγωγοί, Έμποροι, Επιχειρήσεις, Πωλητές, Αγοραστές και Καταναλωτές έρχονται σε επαφή!

Το Όραμα μας είναι η αύξηση και βελτιστοποίηση του εισοδήματος των παραγωγών του κλάδου έχοντας περισσότερες επιλογές για την πώληση και διάθεση των προϊόντων τους σε χιλιάδες αγοραστές στην Ελλάδα και γιατί όχι παγκόσμια. Επίσης, προσβλέπουμε στην αύξηση των επιλογών των καταναλωτών και του αγοραστικού κοινού με άμεση πρόσβαση σε φρέσκα και ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα. Απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή!

Έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ηλεκτρονική αγορά που θα παρέχει  τα πάντα για τους Αγρότες, τους Παραγωγούς, τους Μελισσοκόμους, τους Εμπόρους, τους Γεωπόνους, τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, τα Τρόφιμα Οικοτεχνικής Παρασκευής, τους Παραγωγούς Βιολογικών Προϊόντων, τους Κατασκευαστές, τα Συνεργεία, τους Κτηματομεσίτες, τους Εμπόρους Γεωργικών Μηχανημάτων, Εργαλείων και Ανταλλακτικών, τους Επαγγελματίες του χώρου, τους Ιδιώτες και τους Καταναλωτές!

Eάν είσαι Έμπορος/Κατάστημα Μηχανημάτων, Αγροεφοδίων, Εργαλείων και Προϊόντων που συνεισφέρουν στην εφοδιαστική αλυσίδα των αγροτών/παραγωγών γίνε μέλος του Viagro, φτιάξε το ηλεκτρονικό σου κατάστημα (ή σύνδεσε αυτό που έχεις ήδη εύκολα με το ViAgro), πρόσφερε τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές σου και απόκτησε πρόσβαση σε ένα στοχευμένο δίκτυο χιλιάδων αγοραστών και πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου!

e-Shop

Φτιάχνοντας εύκολα το ηλεκτρονικό σου κατάστημα (e-shop) σε εμάς, αποκτάς πρόσβαση σε μεγαλύτερη αγορά και διαφημίζεις την επιχείρηση και τα προϊόντα σου αυξάνοντας τις πωλήσεις σου!

Αν έχεις ήδη e-shop κάνε την εγγραφή σου, σύνδεσε τα προϊόντα της επιλογής σου και συνεργάσου άμεσα και εύκολα με το ViAgro!

Αναζήτηση

Παρέχουμε την δυνατότητα όχι μόνο να βρεις αυτό που ψάχνεις οργανωμένα όπως μηχανήματα, ανταλλακτικά, εφόδια, υπηρεσίες και πολλά άλλα για τον κλάδο σου, αλλά και να συγκρίνεις τιμές και να επιλέξεις τις καλύτερες προσφορές για σένα!

Φιλοσοφία

Στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς και αγρότες!

Κάνε την εγγραφή στο ViΑgro, πρόβαλε την επιχείρηση και τα προϊόντα σου και όρισε τις τιμές σου! Βρες νέους πελάτες για να πουλήσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου!

Πωλήσεις

Πούλησε απευθείας online μέσα από το δίκτυό μας, σε αγοραστές, καταναλωτές, και επιχειρήσεις στον ευρύτερο αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο, στο χώρο των τροφίμων και της εστίασης και σε παρεμφερείς κλάδους! Πανελλαδικά, στο νομό, στην πόλη σου ή στην περιοχή σου!

Κοινότητα

Γίνε μέλος της κοινότητας μας στο Facebook ViAgro Group. Εκεί έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις την αγγελία σου. Το Group μας αποτελεί μέρος συνάντησης, επικοινωνίας και ενημέρωσης των ανθρώπων του αγροτο-κτηνοτροφικού χώρου! Επίσης, φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σου να προβάλλονται στη Σελίδα του ViAgro στο Facebook. 

 
 

Προϊόντα – Υπηρεσίες

✓ Μέσα από το ViAgro.gr μπορείς να πουλήσεις από μία βίδα, ένα μηχάνημα, έως και την παραγωγή σου σε τιμές λιανικής ή χονδρικής!

Πάρε το μέλλον στα χέρια σου, χρησιμοποίησε προς όφελός σου το Ίντερνετ και την τεχνολογία και δημιούργησε μαζί μας τις συνθήκες για ένα καλύτερο εισόδημα! 

Μάθε πώς Λειτουργεί το ViAgro για Εσένα!

Asset 23

Είσαι

 Παραγωγός;

 

 

Asset 22

Είσαι

Έμπορος;

 

Asset 23

Είσαι 

Αγρότης;

 

Asset 22

Είσαι

Επαγγελματίας

ή

Ιδιώτης;

 

Asset 21

Είσαι

Καταναλωτής;

 

Κύριο Μενού